Lees hier de reviews over Angelique van der Sanden Dietist uit Nuenen

9.3

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
7

Mijn ervaring omtrent de behandelingen zijn goed.

Bij de afspraken heeft ze alle tijd. En heeft begrip voor de cliënt. En geeft je vele tips die je zelf moet toepassen.

Aanbevelen?

Ja

10/03/2021

Alex

9

vakvrouw met veel knowhow

Neemt de tijd voor je, heeft brede kennis van zaken. In mijn ogen en beleving een echte vakvrouw die goed naar je luistert en passende oplossing bied.

Aanbevelen?

Ja

10/03/2021

William

8

Vertrouwd, bekwaam en plus of min, ik ga altijd met een goed gevoel naar huis!

Ik kom al een aantal jaren over de vloer bij Angelique en voelen elkaar goed aan! Ze heeft altijd een passend antwoord paraat en ze weer haar ruime kennis en ervaring goed over te brengen!

Aanbevelen?

Ja

08/03/2021

Marcel

6

Aardige vrouw

Veel kennis van anatomie en voeding. 1e bezoek heeft mij gemotiveerd en aan het werk gezet. Bezoek 2 heeft mij weinig nieuws gebracht

Aanbevelen?

Ja

07/03/2021

Diana

10

uitstekende dietiste

Angelique is een vrouw met hart voor haar werk en een zeer goede kennis van zaken.

Aanbevelen?

Nee

04/03/2021

lia Hofman

9

Top!

Ik ervaar mijn bezoeken als zeer prettig. Het stukje bekend zijn met de situatie en afvallen bevalt mij heel erg goed. Ik heb nou eenmaal die stok achter de deur nodig...

Aanbevelen?

Ja

04/03/2021

Carin

10

Geweldig

Ik vind Angelique super fijn als Dietiste ze heeft me veel geholpen . Ze luistert goed en adviseert wat bij mijn lichaam past en medicatie en lichamelijke klachten . Met haar hulp ben ik 13 kilo afgevallen. Ze is altijd bereikbaar voor tips. Naast het afvallen heeft haar dieet ook geholpen met het minderen van mijn acne. Ik ben haar zeer dankbaar!

Aanbevelen?

Ja

04/03/2021

Sana

10

Een diëtiste die je "op maat" helpt bij het doel dat je wil bereiken.

Angelique luistert goed naar de vragen die je hebt en begeleidt je op een duidelijke, maar niet dwingende manier. Ze geeft fijne en bruikbare tips en motiveert je om je doel te bereiken.

Aanbevelen?

Ja

03/03/2021

Ellen van Loosdregt

10

prettig en zinvol

Ik heb hier veel aan en wordt goed voorgelicht over voeding

Aanbevelen?

Ja

03/03/2021

Karin

10

advies op maat

Een luisterend oor. Houdt rekening met mijn wensen en wat ik graag wil. Behulpzaam Deskundig Ik ben uitstekend geholpen.

Aanbevelen?

Ja

03/03/2021

Margo