Lees hier de reviews over Angelique van der Sanden Dietist uit Nuenen

9.4

27 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

uitstekend

niks op aan te merken

Aanbevelen?

Ja

26/07/2021

Jeffrey

10

Uitmuntende ervaring.

Vanaf het begin bij binnenkomst voel je je al thuis. Ze vertelt je waar je op moet letten en wat voor mogelijkheden je hebt. Tevens houdt ze precies bij wat jouw medische gegevens zijn, zodat ze precies weet wat voor stappen ze moet ondernemen. Geweldig Angelique.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Richard

10

Vriendelijk en betrouwbaar

Je krijgt goede adviezen waar je iets mee kunt.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Marianne

10

Super deskundige diëtiste, vriendelijk.

Na mijn covid heeft Angelique mij perfect op weg geholpen met een eiwit rijk dieet. Altijd positief en ondersteunend.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Petra

10

Individuele en pragmatische benadering

Stemt het dieet doel goed af op de levenswijze van het individu.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Marc

10

Geweldig

Je komt er onstspannen binnen, een praatje en hoe het het de afgelopen tijd is geweest en of er nog problemen zijn geweest, verder word er goed verteld over je eetpatroon en welke fruitsoorten voor mij het beste zijn, maar dan even wegen en natuurlijk wat is het gewicht? Je hebt een stok achter de deur dus ik hoop het nog een tijd vol te houden en gewicht gaat een goed niveau.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Theo

8

Goed.

Goed toegepast op mijn leefstijl.

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Yvonne

10

Oprecht Bekwaam Prettige omgang

Goeie kennis denkt mee. Realist

Aanbevelen?

Ja

23/07/2021

Pauline van der Linden

7

Mijn ervaring omtrent de behandelingen zijn goed.

Bij de afspraken heeft ze alle tijd. En heeft begrip voor de cliënt. En geeft je vele tips die je zelf moet toepassen.

Aanbevelen?

Ja

10/03/2021

Alex

9

vakvrouw met veel knowhow

Neemt de tijd voor je, heeft brede kennis van zaken. In mijn ogen en beleving een echte vakvrouw die goed naar je luistert en passende oplossing bied.

Aanbevelen?

Ja

10/03/2021

William

Angelique van der Sanden Dietist

 Weverstraat 110

5671BE Nuenen

 Mierloseweg 132
5707AR Helmond

KvK-nummer: 17229721

Privacyverklaring