POWERSLIM: VOOR EEN GEZONDER, SLANKER EN ACTIEVER LEVEN!

Bent u al langer op zoek naar een afslankprogramma met persoonlijke begeleiding waarbij u lekker en veelzijdig kunt blijven eten?

Dan is PowerSlim dé oplossing. Het is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van een groot assortiment producten met veel bouwstoffen en weinig brandstoffen. Bij PowerSlim kunt u lekker een veelzijdig blijven eten en hoeft u zich niet allerlei bochten te wringen om de maaltijden te bereiden. Zelfs aan de boodschappenlijst is gedacht! Na de eerste periode bouwen we de voeding langzaam op naar een gewoon gezond menu, waarbij uw gewicht stabiel blijft.

Waarom PowerSlim

Het afslankprogramma PowerSlim biedt een aantal belangrijke voordelen. Hieronder hebben we een aantal van die voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Deskundige begeleiding.

  • Een groot assortiment volwaardige eiwitrijke voeding.

  • Een weekplanning met recepten en bijbehorende boodschappenlijsten.

  • Elke 2,5 uur een eetmoment waardoor het dieet makkelijker vol te houden is.

  • Behoud van spiermassa.

  • Het bevordert de stofwisseling (vetverbranding).

  • Blijvend resultaat via het nazorgtraject gewichtsbehoud.

Na verloop van tijd zult u merken dat u zich aantrekkelijker, energieker, fitter, actiever en gelukkiger gaat voelen. Wie wil dat nou niet?

Wat kost PowerSlim

U wilt natuurlijk graag weten wat uw investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Hoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel u zelf wilt afvallen en hoe lang u daarmee bezig bent, kunt u over het algemeen wel het volgende aanhouden.

Het afslankprogramma PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,55. Afhankelijk van uw persoonlijke programma gebruikt u vier tot zes maaltijden per dag.

Het PowerSlim starterspakket

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen aan de slag te kunnen gaan. Het pakket bevat voor 7 dagen aan maaltijden en tussendoortjes. 7 doosjes voor elke dag 1! Gemak dient de mens. Naast het menu, bevat het starterspakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het nieuwe PowerSlim kookboek met koolhydraatarme recepten voor het hele gezin. 

De coaching tijdens het afslankprogramma PowerSlim is helemaal gratis. 

De coaching bestaat uit een intakegesprek van ongeveer een uur en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van uw ideale gewicht, laat ik u nog niet los. U krijgt een jaar lang gratis nazorg, waarbij ik ervoor zorg dat u uw nieuwe leefstijl kunt vasthouden en u na het stoppen met het afslankprogramma niet meteen weer aankomt. Hiervoor komt u één keer per maand bij mij langs voor controle.