POWERSLIM: VOOR EEN GEZONDER, SLANKER EN ACTIEVER LEVEN!

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als diëtist kan ik jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.
Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten,
verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.
Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

de voordelen van PowerSlim

  • Een persoonlijk stappenplan

  • Persoonlijke begeleiding

  • Lekkere én verantwoorde producten

  • Een gezond eetpatroon de je kunt volhouden

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

  • Geen jojo effect

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen. Dit startpakket kost € 159.--. In de weken erna kost PowerSlim ongeveer 80-90 euro per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen.

Na het startpakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer 'normale' producten. In deze fase leer je hoe je gezond moet eten om  je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af.

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van je ideale gewicht, laat ik je nog niet los. je krijgt een jaar lang gratis nazorg, waarbij ik ervoor zorg dat je de nieuwe leefstijl kunt vasthouden en je na het stoppen met het afslankprogramma niet meteen weer aankomt. Hiervoor kom je één keer per maand bij mij langs voor controle.

Angelique van der Sanden Dietist

 Weverstraat 110

5671BE Nuenen

 Mierloseweg 132
5707AR Helmond

KvK-nummer: 17229721

Privacyverklaring